Sunday, February 24, 2013

Aeglane Elin jookseb rada

Nu mis ma teha saan kui mul ainult kaks jalga all on :)

5 comments:

  1. Tore, kuidas Clara mitu korda seisma jääb ja otsivalt selja taha vaatab, et kuhu Elin nüüd jäi. Aga Elin, sa proovi neljakäpakil, äkki läheb kiiremini.

    ReplyDelete
  2. Jookse, jookse.
    Uuri oli täiesti hämmingus kui teie hääli kuulis läbi arvuti ja ei saanud aru kus need sõbrad on :D

    ReplyDelete
  3. Aitäh, lõbus vaatamine :) Clara nägi jah siin videol veidi vähem õlitatud välgu moodi välja küll. Nigu isi nõnda asi ütleks mu vanaema.

    ReplyDelete
  4. Joyga on sama lugu nagu Uurigagi. Kui kuulis Elina häälekest ja Clara haukumist, siis tuli seisis arvuti kõrvale ja pööras pead ühele poole viltu ja siis teisele. Lõpuks otsustas, et teeb igaks juhuks toale ka tiiru peale, äkki ikka sõbrad lõpuks tulid külla.

    ReplyDelete
  5. Clara igatseb väga oma eesti söpru nii nelja kui kahejalgseid. Siin pole eriti kellegagi mängida tal, köik koerad jalutavad rihmas ja enamus neist on pealegi päris kurjad mingil pöhjusel. Inimestega proovib ta ka igal vöimalusel söprust sobitada, aga täiesti ilmselt jääb tal suhtlusest puudu. Täna oli yle hulga aja yks hea päev, yks rootsi tädi tahtis talle pai teha. Clara muidugi suurest önnest lakkus tal näo yleni puhtaks hästi kiiresti. Eks näis, kas see rootsi tädi järgmine kord ka tahab Clarat tervitada :)

    ReplyDelete