Wednesday, February 20, 2013

Trip to agilitiland

Tuleb tunnistada, et enamvähem korras autost üksinda ei piisa, et sihtkohta jõuda! Ei piisa isegi sellest, kui transpordivahendile on lisatud juht, kaardilugeja ja pagasnik karvadega polsterdada. Koht kuhu pidime minema oli "Köinge" ja see pidavat olema Hörby lähedal (Elin oli seal kaks korda käinud ja arvas, et sinna pole liiga keeruline sõita). Vaatasime ennem google mapilt ka ja midagi keerulist ei tundunud. Tõsiasi oli aga see, et kaardil oli 2-3 suuremat teed ja kõik, kuid reaalsuses leidsime umbes 10 Köinge silti ja teederägastik oli väga suur. Trippisime umbes 40km ümber õige koha. Kogu see seiklus oli muidugi väga tore, sest lisaks mõnusatele metsa/ralli teedele leidsime üles ka kohalikud rullnokad (pakuks nende max vanuseks umbes 16). Õnneks oli mul Clara pildistamiseks kaasa võetud fotoaparaat ja sain sellise pildi teha:


Lõpuks sõitsime tagasi Hörbysse ja küsisime uusi juhtnööre ja leidsime koha lõpuks üles. Kokkuvõttes julgeks ma väita, et Köinge ei ole kohanimi vaid tähendab kohalikus keeles maneeži või nuh mingit suurt angaari, sest igalpool kus me seda silti nägime oli suur maja, kus sees tuled põlesid.

2 comments:

  1. Peale köige muu ei olnud treeneri antud juhised ka kuigi täpsed. Ta ytles, et pöörake sealt Svisholmi sildi juurest vasakule. Sellist silti ei olnud ega tulnud. Löpuks peale pisukest edasi-tagasi söitmist keeramise hoopis Kyrkhylti sildi juurest. Pärast maneezis treener natuke naeris ja ytles, et jah, paar päeva tagasi nad vahetasid selle Svisholmi sildi Kyrkhyldi sildi vastu. Ei teagi, kas ta meelega tegi veel meie yle nalja :)

    ReplyDelete
  2. Tore nali küll. Hea, et Mell kaasas oli, üksi kaarti lugedes ja sõites oleks Elin lõpetanud ilmselt samamoodi kui vaesed rullnokad.

    ReplyDelete